LE BRULEUR

28.90 

(1 ülevaade)

60 tk

LE BRULEUR on toidulisand, mis on spetsiaalselt väljatöötatud kaalualandamiseks/rasvkoe põletamiseks tänu rohelisele tee ekstraktile. Tootes sisalduvad lisaks L-karnitiin, vitamiin B5 ja AAKG.

Laos

Kokku : 28.90 

Rohelise tee ekstrakt

Rohelise tee ekstrakt on valmistatud rohelise tee lehtedest, mis on kuumutatud ja kuivatatud ning seejärel ekstraheeritud veega või alkoholiga.

Rohelise tee ekstrakti kasutatakse sageli tema antioksüdantide ja põletikuvastaste omaduste tõttu. See võib aidata parandada südame tervist, vähendada põletikke, tugevdada immuunsüsteemi ning aidata kaalulangetamisel.

Rohelise tee ekstrakti kasutatakse sageli kaalulangetuse toetamiseks, kuna sellel on mitmeid omadusi, mis võivad aidata kaasa kehakaalu langusele. Siin on mõned viisid, kuidas rohelise tee ekstrakt võib kaalulangetust toetada:

1. Kiirendab ainevahetust: Rohelise tee ekstrakt sisaldab katehhiine, eriti epigallokatehhiingallaate (EGCG), mis võivad aidata kiirendada ainevahetust. Kiirem ainevahetus tõstab kalorite põletamise kiirust ning aidata kaasa kehakaalu langusele.

2. Vähendab söögiisu: Mõned uuringud viitavad sellele, et rohelise tee ekstrakt võib aidata vähendada söögiisu ja kontrollida isusid. See võib olla kasulik kaalulangetamise eesmärkide saavutamisel, kuna vähem kaloreid tarbides on lihtsam säilitada kaloride defitsiit.

3. Suurendab rasvade põletamist: Uuringud on näidanud, et rohelise tee ekstrakt võib aidata suurendada rasvade oksüdatsiooni ehk rasvade põletamist kehas. See võib aidata vähendada keha rasva hulka ning toetada kaalulangetust.

4. Reguleerib veresuhkrut: Rohelise tee ekstrakt võib aidata reguleerida veresuhkru taset ning vähendada insuliinitundlikkust. Stabiilne veresuhkrutase võib aidata vältida veresuhkru kõikumisi ja kontrollida isusid.

Toode sisaldab päevases annuses 451 mg rohelise tee ekstrakti

L-karnitiin

L-karnitiin on aminohape, mis on oluline osa rasvhapete transpordis ja energiakasutuses kehas. See aitab rasvu transportida rakutuumadesse, kus need saavad muunduda energiaks. L-karnitiin on oluline komponent rasvade ainevahetuses ning seda leidub peamiselt lihasrakkudes.

L-karnitiinil on mitmeid olulisi funktsioone kehas, sealhulgas:

1. Rasvade ainevahetuse toetamine: L-karnitiin aitab rasvu transportida rakutuumadesse, kus need saavad muunduda energiaks. See võib aidata kaasa keha rasvade põletamisele ning energiatootmisele.

2. Toetab füüsilist vastupidavust: L-karnitiinil on oluline roll keha energiatootmises ning see võib aidata suurendada füüsilist vastupidavust ja vähendada väsimust.

Toode sisaldab päevases annuses L-karnitiini 250 mg 

L-arginiin alfa ketoglutaraat (AAKG)

L-arginiin alfa ketoglutaarhape (AAKG) on aminohape L-arginiini ja alfa-ketoglutaarhappe soolast koosnev ühend. L-arginiin on aminohape, mis on oluline lämmastiku oksüdeerimise protsessis ja valgu sünteesis kehas. Alfa-ketoglutaarhape on aminohape, mis on seotud ka valkude ainevahetusega ja energiatootmisega.

Sellel on mitmeid potentsiaalseid kasulikke omadusi:

1. Toetab lämmastiku oksüdeerimist: L-arginiin on lämmastiku oksüdeerimise oluline osaline, mis on oluline valkude sünteesi ja lihasmassi kasvu jaoks. AAKG võib aidata suurendada lämmastiku oksüdeerimist, mis võib toetada lihaskasvu ja taastumist.

2. Parandab verevarustust: AAKG võib aidata laiendada veresooni ja parandada vereringet, mis võib suurendada hapniku ja toitainete kohaletoimetamist lihastesse ning parandada füüsilist jõudlust ja vastupidavust.

3. Suurendab lämmastikoksiidi tootmist: AAKG võib suurendada lämmastikoksiidi tootmist kehas. Lämmastikoksiid on oluline signaalmolekul, mis aitab laiendada veresooni, parandades seeläbi verevoolu ja toitainete transporti.

Toode sisaldab päevases annuses AAKG-d 100 mg 

Vitamiin B5 (pantoteenhape)

Vitamiin B5, mida tuntakse ka pantoteenhappe nime all, on üks B-vitamiini kompleksi kuuluvatest vees lahustuvatest vitamiinidest. Pantoteenhape on oluline osaleja keha ainevahetusprotsessides ning see mängib olulist rolli rasvade, süsivesikute ja valkude metabolismis.

Siin on mõned olulised funktsioonid, mida vitamiin B5 kehas täidab:

1. Energia tootmine: Pantoteenhape on oluline koensüüm A (CoA) moodustamiseks, mis on vajalik rasvade, süsivesikute ja valkude metabolismis energia tootmiseks. See aitab kehal muuta toidust saadud toitaineid energiaks.

2. Hormoonide ja kolesterooli süntees: Vitamiin B5 osaleb steroidhormoonide ja kolesterooli sünteesis kehas. See on oluline protsesside jaoks, mis hõlmavad hormoonide, sealhulgas stressihormoonide nagu kortisool, ja kolesterooli tootmist.

3. Nahka ja juukseid: Vitamiin B5 on oluline naha tervise jaoks, kuna see aitab säilitada naha niiskust ja elastsust ning võib aidata leevendada nahaprobleeme, nagu akne. Samuti võib see aidata tugevdada juukseid ja vältida nende haprust.

4. Immuunsüsteemi tugevdamine: Pantoteenhape on oluline immuunsüsteemi tugevdamiseks ning võib aidata kehal võidelda infektsioonide ja haigustega.

Puudulikkus vitamiin B5 võib põhjustada väsimust, seedeprobleeme, nahaprobleeme ja muud tervisehäired. Toode sisaldab päevases annuses Vitamiin B5-te 6 mg / 100% NRV*

 

Kasutusjuhend

Kasutamine: 3 kapslit päevas koos toiduga. Samal päeval mitte tarvitada teisi rohelise tee tooteid! Mitte kasutada tühja kõhuga ja toitude vahepeal. Ärge tarbige epigallokatehhiin(-)3-gallaati (EGCG) päevases koguses 800 mg või rohkem.

Toidulisand ei asendada mitmekesist ja tasakaalustatud toitumist ega tervislikku eluviisi. Ärge ületage soovitatud päevaannust. Hoidke väikelastele kättesaamatus kohas. Ei soovitata rasedatele või imetavatele naistele ega alla 18-aastastele lastele arstiga nõupidamata. Hoida temperatuuril kuni 25 ° C tihedalt suletud pakendis, eemal päikesevalgusest.

Sisaldab sulfiteid.

Koostisosad

Koostis soovitatava päevase annuse kohta (3 kapslit):

L-karnitiin 250 mg
Rohelise tee ekstrakt 451 mg
L-arginiin alfa ketoglutaraat (AAKG) 100 mg
Vitamiin B5 (pantoteenhape) 6 mg / 100% NRV*

*NRV – päevane toitainete võrdlusväärtus

Koostisosad: Vaarika maitsega ketoonid; Kapsli kest (želatiin, värvaine: raudoksiidid); L-karnitiintartraat (millest L-karnitiin); Rohelise tee lehe Camellia sinensis (L. ) Kuntze mikrokapseldatud ekstrakt (emulgeerija: letsitiinid); Camellia sinensis (L.) Kuntze rohelise tee lehe ekstrakt; L-arginiini alfa-ketoglutaraat; Kaltsium D-pantotenaat (millest vitamiin B5); Paakumisvastased ained: talk, rasvhapete magneesiumisoolad.

1 arvustus tootele LE BRULEUR

  1. Eesti keeles

    Ilme

    Väga hea toode ja toimib tõesti.

Kuva ainult Eesti keeles -keeles arvustusi (1)

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Biocyte loodi 2006. aastal Prantsusmaal ning tähendab otsetõlkes rakubioloogiat. Alates algusest on Biocyte sihiks olnud maailma mõjutada läbi nutrikosmeetika, see on võitlus vananemise vastu. Nutrikosmeetika toimib rakutasandil, seespoolt väljapoole, avaldades organismile laiaulatuslikku, sügavat ning kauakestvat mõju. See on ilu, mis töötab seestpoolt väljapoole. Biocyte valikust leiab väga innovaatilisi tooteid kollageeni, keratiini, liposoomse tehnoloogiaga.

SARNASED TOOTED