Le Brûleur au morosil

39.90 

240 g

LE BRÛLEUR AU MOROSIL (30 annust) on spetsiaalselt väljatöötatud kaalualandamiseks tänu rohelise tee ekstraktile. Tootes sisalduvad Morosili tee, merekollageeni hüdrolüsaat ja ProLT-B5: ainulaadne rasvapõletuskompleks, mis kombineerib  L-karnitiini + rohelist teed + B5-vitamiini.

Laos

Kokku : 39.90 

Bränd

Omadus

Mereline kollageen

Mereline kollageen on looduslikult esinev valk, mis on oluline naha tervise ja elastsuse säilitamiseks. See on saadud kalast ning sisaldab suures koguses kollageeni ja teisi olulisi toitaineid, mis aitavad nahka niisutada ja vananemisilminguid vähendada, toetada nooremat, pinguldatumat ja tervet nahka. Kollageen on valk, mis moodustab suure osa naha struktuurist ja aitab hoida naha elastse, pringi ja nooruslikuna. Kollageen aitab kaalukaotuse korral taastada naha prinkuse.Toode sisaldab päevases annuses 1000 mg merelist kollageeni.

Magusa apelsini ekstrakt 

Magusa apelsini ekstrakt on looduslik aine, mis saadakse magusa apelsini koorest ja viljaliha osadest. Ekstrakt sisaldab erinevaid bioaktiivseid ühendeid, nagu antioksüdandid, vitamiinid ja mineraalid.

Magusa apelsini ekstrakti kasutatakse sageli kosmeetikatoodetes ja toidulisandites, kuna see aitab nahka niisutada, kaitsta vabade radikaalide eest ning parandada naha tekstuuri ja välimust, toetab seedimist ja annab organismile täiendavaid vitamiine.

Toode sisaldab päevases annuses 400 mg magusa apelsini ekstrakti.

L-karnitiin

L-karnitiin on aminohapeline ühend, mis aitab organismil rasva muundada energiaks. L-karnitiin aitab kehal põletada rasva tõhusamalt ja suurendab füüsilist vastupidavust. L-karnitiin aitab rasvhapetel siseneda mitokondritesse, kus need muundatakse energiaks. See suurendab rasvade ainevahetust ja võib aidata kaasa kehakaalu langusele ning lihaskasvu soodustamisele. Lisaks sellele võib L-karnitiin aidata vähendada väsimust ja parandada treeningutulemusi, kuna see aitab kehal kasutada rasva energiaallikana. See võib suurendada treeningu efektiivsust ja aidata saavutada soovitud kehakaalu ning kehaehitust.

Toode sisaldab päevases annuses 250 mg L-karnitiini.

Rohelise tee ekstrakt

Rohelise tee ekstrakt on looduslik aine, mis saadakse rohelise tee lehtedest ning see on tuntud oma mitmete tervisega seotud kasulike omaduste poolest, sealhulgas kaalu langetamise toetamiseks.

Rohelise tee ekstrakt sisaldab katehhiine, eriti epigallokatehhiingallaati (EGCG), mis on tugev antioksüdant ja aitab kiirendada ainevahetust ning põletada rasva. Katehhiinid aitavad suurendada rasvade lagunemist ja energiakulu ning aidatavad kaasa kehakaalu langusele.

Lisaks rasvapõletamisele võib rohelise tee ekstrakt aidata vähendada isu ja parandada seedimist.

Toode sisaldab päevases annuses 200 mg rohelise tee ekstrakti, 30 mg EGCG-d ning 10 mg kofeiini. Samal päeval ei ole soovitatav tarbida teisi rohelist teed sisaldavaid tooteid.

Õunasiidri äädika pulber

Õunasiidriäädika pulber on kontsentreeritud vorm õunasiidriäädikast, mis on saadud õuntest kääritamise teel. Sellel pulbril on mitmeid tervisega seotud kasulikke omadusi, sealhulgas kasu kaalulangetamise protsessis.

Õunasiidriäädika pulber sisaldab äädikhappeid ja fütotoitaineid, mis aitavad kaasa seedimisele, veresuhkru tasakaalule ning kaalu reguleerimisele. Äädikas võib aidata vähendada söögiisu, kiirendada ainevahetust ja parandada seedimist, mis omakorda võib toetada kehakaalu langust.

Toode sisaldab päevases annuses 70 mg õunasiidri äädika pulbrit.

Vitamiin B5

Vitamiin B5 ehk pantoteenhape on vees lahustuv vitamiin, mis mängib olulist rolli rasvade ja süsivesikute ainevahetuses ning rakkude energiatootmises. Vitamiin B5 on oluline osaleja koensüüm A sünteesis, mis on vajalik paljude ainevahetusprotsesside jaoks.

Vitamiin B5 võib olla kasulik kaalulangetamise protsessis, kuna see aitab organismil muundada toidust saadud süsivesikuid, valke ja rasvu energiaks. Lisaks sellele võib B5-vitamiin aidata reguleerida rasunäärmete talitlust ja vähendada rasueritust, mis omakorda võib aidata vähendada rasva ladestumist.

Lisaks kaalulangetamisele võib B5-vitamiin aidata parandada seedimist, toetada närvisüsteemi tervist, soodustada haavade paranemist ning toetada naha tervist. Pantoteenhape on oluline ka juuste ja küünte tervise ja kasvu jaoks.

Toode sisaldab päevases annuses 3 mg vitamiin B5-te.

Koostisosad

Koostisosad: maltodekstriin; Kala kollageeni hüdrolüsaat; magusa apelsinipuu ekstrakt (Citrus sinensis); L-karnitiin; Rohelise tee ekstrakt (Camellia sinensis), looduslikud maitsed; Õunasiidri äädika pulber (Malus domestica), kaltsium-D-pantotenaat (vitamiin B5); Magusaine: sukraloos.

Koostis soovitatava päevase annuse kohta (8g):

Merekollageeni hüdrolüsaadi ………………………. 1000 mg

 Magusa apelsini ekstrakt……………………………….. 400 mg

 L-karnitiini………………………………………………. 250 mg

 Rohelise tee ekstrakt………………………………………….. 200 mg

 millest Epigallocatechiin gallaat (EGCG) ………………… 30 mg

 millest kofeiin………………………………… 10 mg

 Õunasiidri äädika pulber ……………………………………… 70 mg

 Vitamiin B5 ……………………………………………..3 mg / 50% VNR*

*NRV – toitainete päevane võrdlusväärtus. Netokaal 240 g.

Kasutusjuhend

Kasutamine: Lisada 8 g (1 tasandatud mõõtelusikas) 200 ml veele ja segada, kuni see on täielikult lahustunud. Loksutada paremaks lahustumiseks. Tarbida1 kord päevas. Toidulisand ei asenda mitmekülgset toitumist ja tervislikku eluviisi. Ärge ületage soovitatavat päevast annust. Hoida väikelastele kättesaamatus kohas. Samal päeval mitte tarbida teisi rohelise tee tooteid! Ärge tarbige epigallokatehhii(-)-3-gallaat (EGCG ) päevases koguses 800 mg või rohkem. Ei soovita rasedatele või imetavatele emadele ega alla 18-aastastele lastele ilma arstiga nõupidamata. Mitte tarbida tühja kõhuga või toidukordade vahepeal. Hoida temperatuuril alla 25°C, pakendis, eemal päikese valgusest. Sisaldab kofeiini (soovitatav max 10 mg ööpäevase annuse kohta). Toode võib sisaldada gluteeni, koorikloomade, soja, selleri ja laktoosi jääke. Sisaldab magusainet. Päritolu: Prantsusmaa. Maaletooja: UltimateBeauty OÜ www.ultimatebeauty.ee

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Kuva ainult Eesti keeles -keeles arvustusi (0)

Ole esimene, kes hindab toodet “Le Brûleur au morosil”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Biocyte loodi 2006. aastal Prantsusmaal ning tähendab otsetõlkes rakubioloogiat. Alates algusest on Biocyte sihiks olnud maailma mõjutada läbi nutrikosmeetika, see on võitlus vananemise vastu. Nutrikosmeetika toimib rakutasandil, seespoolt väljapoole, avaldades organismile laiaulatuslikku, sügavat ning kauakestvat mõju. See on ilu, mis töötab seestpoolt väljapoole. Biocyte valikust leiab väga innovaatilisi tooteid kollageeni, keratiini, liposoomse tehnoloogiaga.

SARNASED TOOTED