LE VENTRE PLAT

21.90 

30 tk

LE VENTRE PLAT on seedimist parandav ja soolestiku mikrofloorat tasakaalustav toidulisand. Tootes sisalduvad inimesele omased piimhappebakterid – Lactobacillus gasseri, L. Acidophilus, L. Rahmnousus, Bidifobacterium lactis ja B. Bifidum. Lisaks on toode rikastatud kaltsumi ja siguri ekstraktiga.

Laos

Kokku : 21.90 

Piimhappebakterid

1. Lactobacillus acidophilus on üks levinumaid probiootilisi baktereid, mis esineb loomulikult inimese soolestikus ja ka mõnedes piimatoodetes. See bakter on oluline osaleja soole mikrofloora tasakaalu säilitamisel ning seedetrakti tervise toetamisel.

Siin on mõned olulised omadused ja kasulikud omadused Lactobacillus acidophilus bakteri kohta:

1. Seedimist toetav: Lactobacillus acidophilus aitab tasakaalustada soole mikrofloorat, aidates seedimist ja toitainete imendumist. See võib aidata vähendada seedehäireid, nagu kõhukinnisus või kõhulahtisus ning toetada üldist seedetrakti tervist.

2. Immuunsüsteemi tugevdamine: See probiootiline bakter aitab tugevdada immuunsüsteemi, kuna terve soole mikrofloora on oluline immuunsüsteemi toimimiseks. Lactobacillus acidophilus võib aidata võidelda patogeensete bakteritega ja vähendada põletikulisi reaktsioone organismis.

3. Tupe tervise toetamine: Lactobacillus acidophilus on oluline ka tupe tervise ja pH tasakaalu säilitamiseks. See võib aidata vähendada tupeinfektsioonide riski ning toetada naiste reproduktiivtervist.

4. Laktoositalumatuse leevendamine: Mõned inimesed kasutavad Lactobacillus acidophilus probiootilist bakterit ka laktoositalumatuse sümptomite leevendamiseks, kuna see võib aidata seedida laktoosi ja parandada seedimist.

2. Lactobacillus gasseri on probiootiline bakter, mis esineb loomulikult soolestikus ning aitab tasakaalustada soole mikrofloorat ja toetada seedimist. See bakter on tuntud oma võime poolest aidata seedetrakti tervist ning võidelda patogeensete bakteritega.

Peamised omadused ja kasulikud omadused Lactobacillus gasseri kohta hõlmavad järgmist:

1. Seedimist toetav: Lactobacillus gasseri aitab tasakaalustada soole mikrofloorat ja toetada seedimist. See võib aidata vähendada seedehäireid, nagu kõhukinnisus või kõhulahtisus, ning parandada soolestiku tervist.

2. Immuunsüsteemi tugevdamine: See probiootiline bakter võib aidata tugevdada immuunsüsteemi, kuna terve soole mikrofloora on oluline immuunsüsteemi toimimiseks. Lactobacillus gasseri võib aidata võidelda patogeensete bakteritega ning vähendada põletikulisi reaktsioone kehas.

3. Võitlus stressiga: Mõned uuringud viitavad sellele, et Lactobacillus gasseri võib aidata vähendada stressi ja ärevust, kuna sooltes toimuv mikroobide tasakaal võib mõjutada ka vaimset tervist.

3. Lactobacillus rhamnosus on probiootiline bakter, mis esineb loomulikult inimese soolestikus ning on oluline osaleja soole mikrofloora tasakaalu säilitamisel ja soolestiku tervise toetamisel. See bakter on tuntud oma mitmete kasulike omaduste poolest:

1. Seedimist toetav: Lactobacillus rhamnosus aitab tasakaalustada soole mikrofloorat ja toetada seedimist. See võib aidata vähendada seedehäireid, nagu kõhukinnisus või kõhulahtisus ning parandada toitainete imendumist.

2. Immuunsüsteemi tugevdamine: See probiootiline bakter aitab tugevdada immuunsüsteemi, kuna terve soole mikrofloora on oluline immuunsüsteemi tervise ja toimimise jaoks. Lactobacillus rhamnosus võib aidata võidelda patogeensete bakteritega ja vähendada põletikulisi reaktsioone kehas.

3. Seedehäirete leevendamine: Lactobacillus rhamnosus võib aidata leevendada seedetrakti probleeme, nagu kõhulahtisus, kõhukinnisus, ärritunud soole sündroom ja teised seedehäired. See bakter võib aidata taastada soolestiku tasakaalu ja toetada seedimist.

4. Nahahaiguste leevendamine: Mõned uuringud viitavad sellele, et Lactobacillus rhamnosus võib aidata leevendada nahahaigusi, nagu atoopiline dermatiit ja ekseem. See bakter võib aidata tasakaalustada immuunsüsteemi reaktsioone ja vähendada põletikku nahas.

Lactobacillus rhamnosus on saadaval toidulisandina kapslite, pulbri või piimatoodete kujul ning seda leidub ka looduslikult mõnedes fermenteeritud toitudes, nagu hapukapsas ja jogurt. Enne probiootikumide kasutamist on soovitatav konsulteerida arstiga, eriti kui teil on olemasolevaid terviseprobleeme või võtate ravimeid.

4. Bifidobacterium lactis on probiootiline bakter, mis esineb loomulikult inimese soolestikus ning aitab tasakaalustada soole mikrofloorat ja toetada seedetrakti tervist. See bakter on tuntud oma võime poolest aidata seedimist, toetada immuunsüsteemi ning vähendada seedehäireid, nagu gaasid ja kõhukinnisus.

5. Bifidobacterium bifidum on teine probiootiline bakter, mis esineb loomulikult inimese soolestikus ning aitab säilitada soole mikrofloora tasakaalu ja soolestiku tervist. See bakter võib aidata seedimist, vähendada põletikke soolestikus ning tugevdada immuunsüsteemi.

Mõlemad probiootilised bakterid, Bifidobacterium lactis ja Bifidobacterium bifidum, on olulised soole tervise ja üldise heaolu toetamiseks. Piimhappebakterite sisaldus päevases annuses :

Lacobacillus gasseri 6 miljardid UFC* / billionit CFU*
Lactobacillus acidophilus 1 miljard UFC* / billionit CFU*
Lactobacillus rhamnosus 1 miljard UFC* / billionit CFU*
Bifidobacterium lactis 1 miljard UFC* / billionit CFU*
Bifidobacterium bifidum 1 miljard UFC* / billionit CFU*

Siguri ekstrakt

Siguri ekstrakt on taimne preparaat, mis valmistatakse siguri (Cichorium intybus) juurtest.

1. Seedimist toetav: Siguri ekstrakti peamine kasutusala on seedimise toetamine. Sigur sisaldab inuliini, mis on lahustuv kiudaine, mis toimib prebiootikumina, toetades soolestiku tervist ja soodustades kasulike soolebakterite kasvu. See võib aidata seedehäirete, nagu kõhukinnisus või kõhulahtisus, korral ning parandada üldist seedimist.

2. Põletikuvastane toime: Siguri ekstraktil on põletikuvastased omadused ning see võib aidata vähendada põletikulisi reaktsioone kehas. See võib olla kasulik erinevate põletikuliste seisundite, nagu artriit või seedetrakti põletik, leevendamisel.

3. Antioksüdantne toime: Siguri ekstrakt on rikas antioksüdantide poolest, mis aitavad kaitsta rakke vabade radikaalide kahjulike mõjude eest ning toetada üldist tervist. Antioksüdandid võivad aidata vähendada oksüdatiivset stressi ja põletikku kehas.

4. Veresuhkru tasakaalustamine: Siguri ekstraktil on ka veresuhkrut tasakaalustav toime. Uuringud on näidanud, et sigur võib aidata reguleerida veresuhkru taset, vähendades insuliiniresistentsust ja parandades glükoositaluvust.

 

Toode sisaldab päevases annuses 200 mg siguri ekstrakti. 

Kaltsium

Kaltsiumil on mitmeid olulisi rolle kehas, sealhulgas luude tugevdamine, lihaste kokkutõmbumine, närviimpulsside edastamine ja hormoonide tootmine. Lisaks :

1. Kaltsium aitab reguleerida kehakaalu: Mõned uuringud on viidanud sellele, et kaltsiumil võib olla roll kehakaalu reguleerimisel. Kaltsium aitab reguleerida rasvade ladestumist kehas ning võib aidata vähendada rasva imendumist seedetraktis.

2. Kaltsium võib aidata rasvade põletamisel: On teada, et kaltsium aitab reguleerida ainevahetust ja energiatootmist. Kaltsium võib aidata kaasa rasvade põletamisele ning toetada keha kaalulangusprotsessis.

3. Kaltsium aitab säilitada lihasmassi: Kaltsium on oluline lihaste tervise ja tugevuse tagamiseks ning võib aidata säilitada lihasmassi kaalulanguse ajal. Säilinud lihasmass aitab kiirendada ainevahetust ja põletada rohkem kaloreid.

4. Kaltsium võib mõjutada söögiisu kontrolli: Mõned uuringud on näidanud, et kaltsium võib mõjutada söögiisu kontrolli, aidates vähendada isusid ja suurendada täiskõhutunnet. See võib omakorda soodustada tervislikku kaalulangust.

Toode sisaldab päevases annuses kaltsiumit 120 mg / 15% NRV*.

 

Kasutusjuhend

Kasutamine: 2 kapslit päevas suure klaasi veega tühja kõhuga või 30 minutit enne sööki. Alternatiivina võib kapsli sisu segada ka veega.

Toidulisand ei asendada mitmekesist ja tasakaalustatud toitumist ega tervislikku eluviisi. Ärge ületage soovitatud päevaannust. Hoidke väikelastele kättesaamatus kohas. Ei soovitata rasedatele või imetavatele naistele ega lastele arstiga nõupidamata. Hoida temperatuuril kuni 25 ° C tihedalt suletud pakendis, eemal päikesevalgusest.

Koostisosad

Koostis soovitatava päevase annuse kohta (2 kapslit):

Kaltsium 120 mg / 15% NRV**
Siguri ekstrakt 200 mg
            … millest inuliin 40 mg
Lacobacillus gasseri 6 miljardid UFC* / billionit CFU*
Lactobacillus acidophilus 1 miljard UFC* / billionit CFU*
Lactobacillus rhamnosus 1 miljard UFC* / billionit CFU*
Bifidobacterium lactis 1 miljard UFC* / billionit CFU*
Bifidobacterium bifidum 1 miljard UFC* / billionit CFU*

*UFC  / *CFU – kolooniaid moodustav ühik  / **NRV – toitainete päevane võrdlusväärtus. Netokaal 15,9 g.

Koostisosad: kaltsiumkarbonaat; piimhapete pulber (maltodekstriin, Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus); Sigurijuure ekstrakt Cichorium intybus; Taimset päritolu kapsli kest (katteaine: hüdroksüpropüülmetüültselluloos); täiteaine (mikrokristalne tselluloos); Paakumisvastane aine (rasvhapete magneesiumisoolad).

 

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Kuva ainult Eesti keeles -keeles arvustusi (0)

Ole esimene, kes hindab toodet “LE VENTRE PLAT”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Biocyte loodi 2006. aastal Prantsusmaal ning tähendab otsetõlkes rakubioloogiat. Alates algusest on Biocyte sihiks olnud maailma mõjutada läbi nutrikosmeetika, see on võitlus vananemise vastu. Nutrikosmeetika toimib rakutasandil, seespoolt väljapoole, avaldades organismile laiaulatuslikku, sügavat ning kauakestvat mõju. See on ilu, mis töötab seestpoolt väljapoole. Biocyte valikust leiab väga innovaatilisi tooteid kollageeni, keratiini, liposoomse tehnoloogiaga.

SARNASED TOOTED